MKTG NaM - pasek na kartach artykułów
5 z 11
Przeglądaj galerię za pomocą strzałek na klawiaturze
Poprzednie
Następne
Przesuń zdjęcie palcem
Rabarbar pokrój i podsmaż na maśle na rozgrzanej patelni....
fot. Anna Daniluk

Zrób ciasto drożdżowe i dodaj sezonowe warzywo. Na podwieczorek podaj placki rabarbarowe. Po prostu rozpływają się w ustach

Placki rabarbarowe. Etap 4

Rabarbar pokrój i podsmaż na maśle na rozgrzanej patelni. Odstaw do wystygnięcia.

Zobacz również

Moc Dętych – Festiwal Orkiestr Dętych z Zabrzu. Muzyczne show zakończyło imprezę

Moc Dętych – Festiwal Orkiestr Dętych z Zabrzu. Muzyczne show zakończyło imprezę

Dramatyczne pożary. „Szczególnie niebezpieczne lato”

Dramatyczne pożary. „Szczególnie niebezpieczne lato”

Polecamy

Tego boją się Polacy. Zobacz raport dotyczący naszych lęków

Tego boją się Polacy. Zobacz raport dotyczący naszych lęków

Noszą męską bieliznę? Gessler, Krzan i Lewandowska sięgnęły po nowy trend

Noszą męską bieliznę? Gessler, Krzan i Lewandowska sięgnęły po nowy trend

Idealne kotlety dla niejadków. Bez trudu ukryjesz w nich kalafiora

HIT DNIA
Idealne kotlety dla niejadków. Bez trudu ukryjesz w nich kalafiora