9 z 15
Poprzednie
Następne
Przesuń zdjęcie palcem
![„Pączki z lokalnej cukierni o wieloletniej tradycji,...](https://d-art.ppstatic.pl/kadry/k/r/a5/74/65c4b681138da_o_large.jpg)
fot. Jerzy Mosoń
Zjedliśmy pączki na tłusty czwartek. Sprawdziliśmy lokalne piekarnie i dyskonty. Oto rezultat subiektywnego testu smaku Strony Kuchni
Pączki z warszawskich Bielan
„Pączki z lokalnej cukierni o wieloletniej tradycji, położonej nieopodal przystanku Sobocka 2 na warszawskich Bielanach. Cena: 3,90 zł/sztuka. Tradycyjne, z nadzieniem owocowym, lukrem i skórką pomarańczową. Bez udziwnień, ale uczciwie wykonane. Nie toną od smalcu, ale też nie smakują jak bułka. Ciasto świeże, nieodmrażane, średnia ilość marmolady. Taki pączkowy przeciętniak w dobrej cenie” – zaopinował redaktor Jerzy.