Nasza Loteria NaM - pasek na kartach artykułów

W Sztumie padło ważne pytanie: jak znaleźć szczęście na talerzu? ZDJĘCIA

Witold Chrzanowski
Witold Chrzanowski
facebook starostwo sztumskie
Podczas zajęć pod powyższym tytułem, a zorganizowanych przez Zakład Aktywności Zawodowej w Sztumie nie tylko uczono się gotować i słuchano rad ekspertki, ale też skupiano się na terapeutycznej mocy jedzenia.

Osoby, które zdecydowały się wziąć udział w warsztatach kulinarnych uczyły się m.in. jak przygotowuje się spring rolls, które po usmażeniu mogą stać się sajgonkami. Każdy z uczestników warsztatów wrócił także do domu z własnoręcznie ozdobionym kubkiem.

Zajęcia poprowadziła Karolina Wiejak absolwentka gdańskiej Akademii Kulinarnej Fumenti. Pani Karolina pracę zawodową rozpoczęła w sopockim Sheratonie. Sztuki kulinarnej uczyła się pod okiem najlepszych szefów kuchni oraz cukierników z Polski oraz zza granicy. Prowadziła w Malborku autorską restaurację "Black Swan".

emisja bez ograniczeń wiekowych
Wideo

Jak globalne ocieplenie zmienia wakacyjne trendy?

Dołącz do nas na Facebooku!

Publikujemy najciekawsze artykuły, wydarzenia i konkursy. Jesteśmy tam gdzie nasi czytelnicy!

Polub nas na Facebooku!

Kontakt z redakcją

Byłeś świadkiem ważnego zdarzenia? Widziałeś coś interesującego? Zrobiłeś ciekawe zdjęcie lub wideo?

Napisz do nas!

Polecane oferty

Materiały promocyjne partnera

Materiał oryginalny: W Sztumie padło ważne pytanie: jak znaleźć szczęście na talerzu? ZDJĘCIA - Sztum Nasze Miasto

Wróć na dzierzgon.naszemiasto.pl Nasze Miasto