MKTG NaM - pasek na kartach artykułów
5 z 18
Przeglądaj galerię za pomocą strzałek na klawiaturze
Poprzednie
Następne
Przesuń zdjęcie palcem
Do miski wbij żółtka, dodaj cukier, wanilię i mleko....
fot. Katarzyna Puczyńska

Tradycyjne jagodzianki zrobisz bez problemu. Są pyszne i rozpływają się w ustach. Zdradzamy prosty przepis na pyszne i pulchne jagodzianki

Jagodzianki. Krok 4

Do miski wbij żółtka, dodaj cukier, wanilię i mleko. Wymieszaj. Rozpuść także masło w garnuszku i odstaw na chwilę, by wystygło na tyle, aby nie poparzyć rąk.

Zobacz również

„Sanatorium Milicyjne” otwarte. Zajrzeliśmy do środka. Zobacz hotel w Nałęczowie

NOWE
„Sanatorium Milicyjne” otwarte. Zajrzeliśmy do środka. Zobacz hotel w Nałęczowie

W Olenderskim Parku Etnograficznym czas się nie dłuży: Warsztaty, uczta i rekreacja!

W Olenderskim Parku Etnograficznym czas się nie dłuży: Warsztaty, uczta i rekreacja!

Polecamy

Ospa w natarciu. WHO: nowy szczep jest „niezwykle niepokojący”

Ospa w natarciu. WHO: nowy szczep jest „niezwykle niepokojący”

Najprostszy dżem z brzoskwiń na zimę. Tani, smaczny i niezawodny

Najprostszy dżem z brzoskwiń na zimę. Tani, smaczny i niezawodny

Zimą wyjadam tę sałatkę prosto ze słoika. Najlepsza do mięsa zamiast surówki

Zimą wyjadam tę sałatkę prosto ze słoika. Najlepsza do mięsa zamiast surówki